El Consorci Sanitari del Maresme anul·la visites i proves programades no urgents

L’emergència sanitària pel coronavirus fan que només els casos "més urgents" s’atenguin de manera presencial

Nou quiròfan Hospital de Mataró

Un dels sectors, lògicament, que pateix més les afectacions per la pandèmia del Coronavirus és el sanitari. Un col·lectiu imprescindible i que treballa sense descans, motiu pel qual fa dies que rep aplaudiments a les vuit del vespre per part de la ciutadania. L'augment exponencial de la feina fa que des del Consorci Sanitari del Maresme hagin anunciat aquest dilluns que s'han vist obligat a anul·lar visites i proves programades de caràcter "no urgent". Per intentar pal·liar al màxim aquests contratemps, s'ha reforçat l'atenció telefònica per poder atendre a tots aquells pacients que ho necessitin.

Les mesures preses són les següents

Totes les visites i les proves programades no urgents o que es puguin ajornar sense perjudici per a la salut dels pacients quedaran suspeses.

Només s’atendran els casos més urgents de manera presencial i serà l’Hospital o el Centre Ambulatori d’Especialitats (Camí del Mig) qui es posarà en contacte amb el pacient per confirmar la cita.

Els professionals estan contactant amb els pacients per atendre totes aquelles visites que es puguin resoldre telefònicament.

La resta de visites que no es puguin atendre ni presencialment ni telefònicament seran reprogramades quan es recuperi la normalitat.

Ciutat 2017/2019, CSMS hospital sms

La Unitat d’Atenció a l’Usuari, amb l’objectiu de garantir l’atenció a la ciutadania, restringeix la seva activitat a facilitar informació i assessorament i realitzar tràmits de caràcter urgent. La resta de consultes o sol·licituds es podran fer mitjançant el telèfon 937 417 700 ext. 2108/1082 o bé el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.