Creen el Centre de Documentació Històrica de Cerdanyola

Un espai per mantenir la memòria col·lectiva nascut de l'acord entre l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i la Cultural de Cerdanyola

Ciutat 2017, tot cerdanyola

Neix a Cerdanyola un espai per mantenir la memòria col·lectiva del barri que reflecteixi els canvis i transformacions viscudes al llarg dels anys: el Centre de Documentació Històrica de Cerdanyola. Així ho mostra el conveni de col·laboració que van signar alguns representants de l'Ajuntament, de l'Associació de Veïns de Cerdanyola i de l'Associació Cultural de Cerdanyola. De manera provisional el centre s'ubicarà al Centre Cívic Municipal de Cerdanyola, a l'espera de trobar un espai definitiu que els membres de l'Associació de Veïns demanen que se situï a l'equipament de la Torre Palauet.

Un conveni de col·laboració

El regidor de Cultura, Quim Fernàndez, el regidor de Serveis Territorials, Juan Carlos Jerez, la presidenta de l'Associació Cultural de Cerdanyola, Júlia Lopez i la presidenta de l'Associació de Veïns del barri, Eva Sánchez, van signar el conveni de col·laboració per la creació del Centre de Documentació Històrica de Cerdanyola.

Les tasques d'aquest centre seran els de reunir, gestionar i difondre la documentació que sigui lliurada a través de transferència, donació o cessió. Així, es proposen que esdevingui un espai de la memòria col·lectiva que reflecteixi els canvis i les transformacions viscudes en el barri al llarg dels anys. El centre comptarà amb un grup de treball, una comissió de seguiment i amb l'assessorament de l'Arxiu Municipal de Mataró. Tenen previst fer una crida a particulars i entitats que tinguin documentació susceptible de formar part del centre perquè l'aportin amb la garantia que serà ben custodiada.


 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: