Requalificació per poder cobrir la pista exterior de Cirera

El Ple Municipal aprova el tràmit inicial

  • Redacció
  • Dimecres, 09 Març 2016 09:35

Plànol Poliesportiu Cirera

L’Ajuntament requalifica els terrenys ocupats per la Pista Poliesportiva Municipal de Cirera per poder cobrir aquesta instal·lació esportiva. El tràmit es durà a terme mitjançant la modificació puntual del Pla general d’ordenació de reajustament d’equipaments i zones verdes al voltant de l’avinguda del Corregiment, aprovada inicialment pel Ple municipal.

Amb el canvi, s’incrementa en 411 m² l’equipament esportiu i en 943 m² els espais lliures, i es disminueix en 531 m² l’equipament educatiu –per reajustaments en la qualificació dels accessos a l’escola Antonio Machado que no afecten l’edificació ni la funcionalitat–, i en 823 m² la vialitat.

La nova coberta

El cobriment de la Pista Polies­portiva Municipal de Cirera permetrà atendre les necessitats d’entrenament dels equips d’hoquei patins, patinatge artístic i futbol sala, amb independència que plogui o estigui humida. També permetrà descongestionar els poliesportius coberts per a partits oficials de diferents competicions i categories. També serà un espai polivalent pel barri.