Quarta edició del taller gratuït de teatre i dansa per a dones

Les classes aniran a càrrec d'Antonella D'Ascenzi i començaran el 9 d'octubre al Foment

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 13 Setembre 2019 10:40

Cultura 2019, taller teatre i dansa per dones

El Servei d’Igualtat i Ciutadania, l’Aula de Teatre i la Vocalia de Dones de Laia l’Arquera organitzen per quart any consecutiu el taller gratuït de teatre i dansa “Dones en acció”.
Les classes es faran del 9 d’octubre al 20 de maig, els dimecres de 19.15 a 21.15 h al Foment Mataroní, i tenen com a objectiu sensibilitzar sobre temàtiques de gènere i detectar patrons característics de la cultura patriarcal.

La professora del taller és Antonella D’Ascenzi, que té una llarga trajectòria en el món de la interpretació i la docència. D’Ascenzi va rebre una beca de dramatúrgia del teatre Cuarta Pared amb un projecte sobre la violència de gènere i ha dirigit un taller de teatre i dansa amb dones maltractades al Centre Tutelat de Recuperació i Reinserció de la Comunitat de Madrid.

Les dones que vulguin apuntar-s'hi poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , trucar al 93 702 28 12 o anar presencialment al (CIRD).