Vota al #mataroni16 i guanya un menú degustació al Bocca Restaurant

Ajuda'ns a decidir qui mereix el guardó votant per Facebook, web o presencial i entra al sorteig d'una experiència gastronòmica

  • Redacció
  • Dimecres, 08 Febrer 2017 11:25

El Tot 2014/2015, foto noticia portada- tres finalistes mataroni 2016 (edicio 1757)

Tria el teu candidat a Mataroní de l’Any 2016, vota’l i entra al sorteig d’un menú degustació al Bocca Restaurant. Quan només queden cinc dies per saber qui serà mereixedor de l’ocell de Perecoll que coronarà el ciutadà de l’any, s’anuncia que votar té premi.

El dilluns 13 de febrer anunciarem al nostre perfil de Facebook qui és l’afortunat que s’endú un menú degustació per a dues persones al Bocca Restaurant, establiment amb llarga trajectòria gastronòmica al nostre municipi i que apareix a la Guia Michelin des del 2011.

Per aconseguir-ho, només cal que participis al Mataroní de l’Any votant al teu candidat preferit mitjançant un dels tres canals habilitats: la pàgina web www.mataronidelany.cat, la pàgina de Facebook o el vot presencial a les oficines del Tot Mataró.

Bocca restaurant

Vota el teu candidat!

L’escriptora Maria Escalas, la mestra Carme Puyané i l’Aleix Merino, qui ha donat a conèixer la malaltia Tay-Sachs són els tres finalistes d’una edició del Mataroní de l’Any que ha presentat propostes àmpliament variades i d’àmbits molt diferents. Només un d’ells tres guanyarà el premi, però gràcies als vots de la ciutadania han arribat a la final, el colofó de la qual se celebrarà dilluns 13 en una gala oberta a les 20h al Casal l’Aliança.