Especial Tot Tornem a l'Escola (Edició 1882)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot tornem a l'escola que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 05 Setembre 2019 15:39

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, tornem a escola

En el Tot Mataró i Maresme del 6 al 12 de setembre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Tornem a l'Escola: arrenca un altre curs ple de reptes i il·lusions per als petits, i la tornada a la normalitat per a les famílies.

Tornada a la rutina després de les vacances d'estiu. El primer desafiament que ens trobem en arribar a casa després de les vacances és l'espai en si, la nostra llar. Fins i tot la podem arribar a trobar diferent i distant els primers dies d'estar-nos-hi. Així doncs, centrar-nos a treballar en el nostre espai com a punt de partida per organitzar-nos de manera gradual per al nou curs ens ajudarà a guanyar confiança, a viure amb el que realment necessitem i a sentir-nos millor.

Especials 2017/2019, tornem a escola

Ordenar-nos físicament i mentalment:
L'ordre com a fòrmula de benestar. Dit d'aquesta manera, "tornada a la rutina", pot sonar un pèl negatiu, però no té perquè ser així, ja que la rutina ens és necessària i, en molts casos, fins i tot desitjada. Després de les vacances, tant petits com grans tornem carregats d'energia i amb un munt de propòsits. A vegades aquesta llista de propòsits resulta ser força llarga i, fins i tot, poc ajustada a la nostra realitat. Això ens provoca cert estrès davant el repte de reprendre el nou curs.

ESPECIAL TOT TORNADA A L'ESCOLA - EDICIO 1882 (DEL 6 AL 12 DE SETEMBRE DE 2019)