L’Auto Net&Oil Boet deixa escapar la victòria

Els mataronins perden el primer partit dels “play-off “ d’ascens 60-63 i ara estan obligats a guanyar de més de tres punts a Castellbisbal

Boet - Castellbisbal

Després de classificar-se per segon any consecutiu per jugar les fases d’ascens a Lliga EBA, diumenge passat l’Auo Net&Oil va jugar el primer partit dels “play-off” i va perdre a casa 60-63 davant del Castellbisbal, campió del grup 2. Recordar que el conjunt mataroní va acabar la fase regular en quarta posició.

Els mataronins van tenir controlat el partit durant 35 minuts, però en els darrers cinc minuts un parcial de 3-14 va condemnar a l’equip taronja, que haurà de guanyar de més de tres punts a la pista del Castellbisbal. Tot i la derrota a casa, el Boet no ha dit la darrera paraula i va demostrar que pot superar l’equip vallesà, a més per aquest segon partit s’espera que Alberto Peña ja pugui comptar amb el seu base titular Carles Canals, baixa per lesió des de fa moltes setmanes.

Primera part amb pocs punts

La primera part va ser molt igualada, amb un Boet que dominava en el marcador, però ben controlat pel Castellbisbal que sempre que podia alentia el joc i no deixava córrer l’equip taronja. Al final de la primera part el resultat era de 34-30, els locals guanyaven, però estaven lluny de la mitjana de 80 punts per partit que han firmat durant la temporada regular.

Cinc darrers minuts fatídics

A la segona part el Boet, empès pel seu públic, va fer un pas endavant i al final del tercer període ja guanyava de vuit punts (52-44). En el darrer quart els taronges tenien el partit controlat davant d'un Castellbisbal que estava contra les cordes i que, quan faltaven cinc minuts perdia de vuit (57-49). Però quan la victòria estava encarrilada, el Boet es va encallar en atac i només va anotar 3 punts en els darrers cinc minuts i els visitants, que no es van rendir mai, amb un parcial de 3-14 van remuntar el matx i es van emportar la victòria (60-63).

RESULTATS

BOET - CASTELLBISBAL 60-63
MOLLET - LLUÏSOS GRÀCIA 61-76
GRUP BARNA - BARBERÀ 90-80
IGUALADA - MASNOU 86-66

En aquesta primera jornada dels “play-off” tot van ser victòries dels equips del grup 2 de Copa Catalunya, i si ens fixem en els resultats, qui ho té millor per capgirar la situació i jugar la final a quatre és l’Auto Net&Oil Boet. Destacar que el Masnou, campió del grup 1, que fins ara només havia cedit 5 derrotes, va perdre de 20 punts a la pista del quart classificat de l’altre grup. Recordar que els quatre guanyadors d’aquestes eliminatòries disputaran la final a 4 de Copa Catalunya els dies 30 i 31 de maig en una seu encara per determinar.