El Mataró Parc Boet cedeix a la pròrroga contra els Maristes

Els mataronins perden un partit que havien dominat durant pràcticament els 40 minuts

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 04 Febrer 2020 09:46

Bàsquet Mataró Parc Boet - Ademar Badalona

L’Eusebi Millan va viure un partit d’alt voltatge aquest cap de setmana. El Mataró Parc Boet va dominar el marcador durant gran part del partit, però els Maristes no van donar-se per vençuts, van aconseguir empatar en l’últim quart i finalment van imposar-se en la pròrroga. Als mataronins se’ls escapava així un partit que havien dominat durant la major part del joc.

El Mataró Parc Boet va dominar el marcador des dels primers compassos de partit, imposant-se en el primer quart (19-17, min. 10) i ampliant la diferència en el segon (40-32, min. 20). A la represa, la tònica era la mateixa. Els locals es mostraven superiors dins la pista i dificultaven als de Badalona trobar bones cistelles (56-43, min. 30), però aquest avantatge aconseguit fins al moment va esvair-se els últims minuts de partit. Els visitants van canviar de marxa i van començar a retallar diferències fins a empatar el resultat abans del xiulet final. El matx arribava a la pròrroga on els Maristes, acompanyats de la motivació per haver-la forçat, van acabar imposant-se.

Mataró Parc Boet 81 – 85 Maristes Ademar

Mataró Parc Boet: Puig (22), Dibba (13), Romero (9), Kadji (20), Canals (9) –cinc inicial– Navarro, Aza, Francisco, Castro (8).
Parcials: 19-17, 21-15, 16-11, 14-27, 11-15.