Ja tenim calendari de l'apassionant Lliga Femenina 2 de Bàsquet

El primer derbi mataroní serà el 8 de desembre a l'Eusebi Millan: Advisoria Maresme - Germans Homs UE Mataró

Advisoria 1920 UEM 2021

Aquest dijous es va sortejar el calendari de l'apassionant Lliga Femenina 2 de Bàsquet, competició en la qual aquesta temporada 2020-21 hi participaran dos equips mataronins: el Bàsquet Maresme Boet Mataró 3Viles i la Unió Esportiva Mataró.

El primer derbi local de la categoria es jugarà el 8 de desembre (pel pont de la Puríssima) l'Eusebi Millan, i serà per tant un Advisoria Maresme - Germans Homs UE Mataró, noms oficials de competició dels dos clubs. El segon derbi local de la temporada, el de la segona volta, es jugarà al Palau Josep Mora el cap de setmana del 13 de març.

Pel que fa a la composició final del grup (el C) de Lliga Femenina 2, serà el següent:

- CB Andratx Edbaser
- ADVISORIA MARESME
- Segle XXI
- Basket Almeda
- GEIEG UniGirona
- Club Joventut Badalona
- Stadium Casablanca
- Sant Josep Obrer (Palma)
- GERMANS HOMS UE MATARÓ
- Unilever Viladecans
- Barça CBS
- Lima Horta Barcelona
- Snatt's Femení Sant Adrià
- Azulejos Moncayo Helios

LF2 grups
Del grup cal destacar la presència del Femení Sant Adrià que finalment va renunciar a pujar a Lliga Femenina, i quatre viatges fora de Catalunya: dos a les Balears (Andratx i Sant Josep Obrer) i dos a l'Aragó (Stadium Casablanca i Azulejos Moncayo).

El femení de la UE Mataró es dirà Germans Homs

Aquesta setmana s'ha fet públic el patrocinador principal del nou projecte femení de la Unió Esportiva Mataró, equip que competirà a Lliga Femenina 2 després de l'ampliació de la categoria. El conjunt entrenat per Albert Illa tindrà el suport de l'empresa mataronina Germans Homs i tindrà per tant el mateix patrocinador que el primer equip masculí del mateix club.