El Futsal Aliança es juga dissabte l'ascens a 2a Divisió Estatal A

El seu rival, a partit únic, serà l'equip almerienc d'El Ejjido, campió del grup 5è de 2a B

200723FS_SèniorAFutsal

L'equip masculí del Futsal Aliança Mataró ha fet una gran campanya aquesta temporada 2019-20 en la 2a Divisió B Estatal, dominant durant moltes jornades la classificació. En el moment de la suspensió de la competició, degut al Coronavius, ocupava el segon lloc per darrere de l'Hospitalet i això li ha donat dret ha jugar el "play-off" d'ascens a 2a Divisió A Estatal, al qual ha renunciat l'equip del Baix Llobregat.

En aquest "play-off" l'equip mataroní ha entrat directament a l'última eliminatòria, que es disputa el dissabte, i en ella els homes d'Albert Sabaté es jugaran l'ascens a un sol partit contra l'equip almerienc d'El Ejido, que en la primera ronda es va desfer per 5-3 del Melistar de Melilla.

200723FS_PavelloElEjido

Està clar que seria un fet històric per al Futsal Aliança Matarço assolir aquest ascens en l'any en què compleix el seu 20è Aniversari.

Però la dificultat d'aconseguir el triomf i l'ascens sembla evident. L'equip d'El Ejido ha quedat campió del grup 5è guanyant 22 dels 23 partits que va disputar i per complicar més la situació el partit es jugarà al pavelló d'El Ejido.

L'horari del matx serà a les 21h hores del dia 25 de juliol i amb retransmissió per streaming per tv.rfaf.es/#/content/content-category/3997

[REPORATGE] PRÈVIA A LA WEB DE LA FCF

Els altres dos partits, on es completarà el trio d'equips que pujarà a 2a A, són:
- Benavente - Otxartabe
- Leganés - Gran Canaria.

Play off futsal