Inés Fanlo i Marta Dorda campiones d'Espanya cadets d'hoquei herba

Les jugadores mataronines de l'Iluro HC formaven part de la selecció catalana

El passat diumenge dues jugadores mataronines d'hoquei herba, Marta Dorda i Inés Fanlo, es van penjar la medalla d'or als Campionats d'Espanya de categoria cadet celebrat a les instal·lacions del club Júnior a Sant Cugat del Vallès, formant part de la selecció catalana.
S'ha de dir com a anècdota molt remarcable que el mateix dia la Sara Dorda, germana de la Marta, es va proclamar campiona d'Espanya d'atletisme en pista coberta.

160321HH-DordaiFanlo

Victòria mínima a la final contra Madrid

Després d'una primera fase en la qual els sis equips participants es van enfrontar en una lligueta, els dos primers classificats, Catalunya i Madrid, es van trobar a la final. Catalunya havia guanyat tots els seus partits amb claredat, menys contra Madrid en què la victòria va ser per un mínim 1-0, i a la final es va repetir el triomf català però per 2-1.
La classificació final va ser: 1r. Catalunya; 2n. Madrid; 3r. València; 4t. Cantàbria; 5è. Canàries i 6è. Euskadi.

160321HH_Selecciocatalana

Dos membres més de l'Iluro HC a l'staff tècnic

S'ha de dir que a part de les dues jugadores també hi havia dos membres més de l'Iluro Hockey Club que estaven a l'staff tècnic: l'Arseni Sañé, que era el seleccionador català, i l'Anna Roure com a cap d'equip.

160321HH_Jugadoresitecnics

Després de la primera fase on la selecció  la femenina havia guanyat tots els partits, la finals envers Madrid del passat diumenge esdevenia el moment clau de la competició. La igualtat entre Madrid i Catalunya en la fase prèvia (0 a 1 a favor de les Catalanes) feia predir que el partit es resoldria per petits detalls. Tant és així, que el partit arribava a la mitja part amb el resultat d’empat a zero. Ja al tercer quart i en una jugada aillada Madrid s’avançava en el marcador. Lluny de baixar els braços, Catalunya va seguir lluitant i va capgirar el partit, amb l’empat a 1 al tercer quart i el gol definitiu a tres minuts del final del partit.

Des d’aquí volem felicitar a les jugadores i l’staff pel seu excel·lent rendiment i per representar al Iluro en els primers passos cap a l’elit estatal. Cal destacar que es tracta de la primera vegada que jugadores locals assoleixen aquest campionat. Aquestes medalles d’or es sumen a les medalles de plata assolides per Clara Fanlo (sub16), Helena Gómez (sub16 i sub18) i Anna Roure i Arsení Sañé com a Staff de les passades edicions.