L'Iluro HC s'estrena amb victòria sobre la Real Sociedad

La fase d'ascens comença bé per a l'equip taronja

El sènior femení de l'Iluro HC començava avui el Campionat d'Espanya de 2a Divisió, que és, a més a més, la fase final d'ascens a 1a Divisió, i ha començat amb bon peu, ja que ha derrotat a l'equip basc de la Real Sociedad per 2-1.

160429Ho_AlegriaIluro

La Real Sociedad era un rival conegut per les mataronines, ja que les va privar de la medalla en el partit pel 3r i 4rt lloc en el Campionat d’Espanya 2014, l'única participació de les taronges fins a aquesta temporada. Les noies d’Arseni Sañé han començat el partit molt concentrades i fruit d’això, als 20 segons s'han posat per davant en el marcador, quan Sarah Martins, amb una bona jugada per la banda, ha posat un centre a l’àrea i Noèlia López ha fet l'1-0. La Real Sociedad s’ha refet ràpidament del gol i tres minuts més tard ha posat l’empat a 1 amb un xut ajustat al pal.

160512HKExpedicio

En el segon quart les mataronines han agafat el control del joc, i poc abans del descans, novament Noèlia López posava per davant l’equip de l’Iluro (2-1). Després d’un tercer quart on l’Iluro podia haver ampliat distàncies, el partit ha arribat al quart decisiu amb el mateix marcador. Les basques han tornat a posar l’equip de Mataró contra les cordes i han disposat de diverses oportunitats de penal córner. L’Iluro ha respost amb jugades de perill, la més clara de Sarah Martins, però el resultat ha seguit inalterable. Ja amb el temps acabat, la Real Sociedad ha disposat d’un darrer penal córner però novament les mataronines l’han defensat aconseguint la victòria.

Demà segona jornada amb l'equip local del Xaloc com a rival a les 18 hores. L'equip valencià a la primera jornada ha guanyat per 2-1 l'AHO Race de Madrid i per tant sembla que aquest podria ser el partit decisiu del grup.