La ciutat de Mataró desitja sort als seus olímpics

L'Ajuntament ha fet una recepció a la Nau Gaudí per acomiadar els esportistes que van a Rio 2016

Avui a les 11 del matí, en un acte que ha tingut lloc a la Nau Gaudí, la ciutat de Mataró, a través dels seus representants a l'Ajuntament encapçalats per l'alcalde David Bote, ha acomiadat i ha desitjat sort als esportistes de la nostra ciutat que prendran part en els Jocs Olímpics de Rio 2016.

160707Es_Gaudí

Aviat farà un segle que un mataroní, Joaquim Cuadrada, va participar en els Jocs Olímpics d'Anvers 1920. Des d'aquell moment molts han estat els esportistes de la nostra ciutat que han competit a la cita esportiva més universal, i en aquesta ocasió, en els segons jocs que se celebraran en un país de l'Amèrica Llatina, sembla que, si tot va bé, n'hi tindrem sis. I diem si tot va bé, perquè la llista definitiva del waterpolo femení encara ha de sortir.

160707ES_Font

L'acte ha començat amb unes paraules del regidor d'esports Josep Maria Font que ha destacat el valor que té que una ciutat com Mataró tingui sis representants als Jocs i a més en tres esports diferents, i que són com la punta de l'iceberg de tot el teixit esportiu de la ciutat i tot un referent per als joves que comencen.

160707Es_Raquel

Després han parlat els esportistes. Primer ho ha fet la Raquel Gonzàlez, amb la veu de la il·lusió de la debutant i amb la satisfacció del rècord d'Espanya aconseguit el dia abans a l'Estadi que demostra que està en un gran moment de forma, després ha parlat Chuso Garcia Bragado, amb la veu de l'experiència d'un marxador que porta sis jocs olímpics a l'esquena i que va possiblement a tancar la seva trajectòria esportiva i que ha explicat com va arribar la seva vinculació amb la nostra ciutat.

160707Es_Tarrago

Després ha parlat la Roser Tarragó, en nom també de Marta Bach i Laura López, amb la veu de les que ja han estat al podi i volen repetir, i finalment ha parlat Eduard de Miguel, president el Club Tennis Mataró, en representació de l'Albert Ramos, que està en competició a Alemanya i que no podia ser-hi present.
Ha tancat l'acte l'alcalde David Bote desitjant sort als esportistes i lliurant-los una bandera de la ciutat perquè la puguin mostrar a tot el món des de Rio.