La Sirena CN Mataró al cim del campionat d'Espanya infantil de waterpolo

Les noies han guanyat el títol estatal, mentre que els nois han aconseguit el bronze

190630Wa_TotsjuntsMalaga

Els dos equips infantils del Centre Natació Mataró de waterpolo havien aconseguit fa tres setmanes un gran èxit en el campionat de Catalunya, amb un primer lloc per a les noies i un tercer per als nois. Aquest cap de setmana ho han repetit a Màlaga en el Campionat d’Espanya de la categoria: or per a les noies i bronze per als nois. El Centre Natació Mataró està al cim estatal i és l’únic club que ha situat els seus dos equips al podi estatal.

Competició impecable de les noies que guanyen el títol

L’equip femení ha fet una competició impecable guanyant els cinc partits disputats.
A la fase de grups va superar el Zaragoza per 1-11 i el CW Elx per 4-12. A quarts de final van derrotar el Leioa per 10-0 i a semifinals el CN Sabadell per 8-6. En la gran final d'avui diumenge han derrotat el CE Mediterrani per 9-6.

190630Wa_InfantilfemCopa

Han format l’equip: Blanca Colominas Juanola, Martina Claveria Murillo, Lemlem Blasco Grima, Rita Gurri Capel, Àfrica Cosialls Castillo, Mariona Castellví Roca, Leire Ordóñez Abellán, Abril Ordóñez Abellán, Isabel Piralkova Coello, Abril Dueñas Ramírez, Carla Martín Buscarons, Lucía Fernàndez Caballero, Carlota Daura Gómez. L’entrenadora és Elena Padilla.

Carla Martín ha estat escollida la millor jugadora del campionat i Blanca Colominas la millor portera.

L'equip masculí només topa amb el Barceloneta

L’equip masculí a la fase de grups va començar guanyant el Dos Hermanas, que acabaria sent el finalista, per 6-14 i després va  guanyar el Godella valencià per 7-12.
A la ronda d’eliminatòries a  vuitens de final van superar l’Askartza basc per 2-11, a quarts van derrotar el Majadahonda per 10-4. En semifinals van perdre contra el Barceloneta, el campió de Catalunya, per 3-8. Finalment en el partit pel bronze han derrotat el Canoe madrileny per 9-6.
El Barceloneta s'ha proclamat campió derrotant per 10-5 el Dos Hermanas que, sorprenentment va desfer-se el CN Barcelona a vuitens de final.

190630Wa_InfantilmasCopa

Formen l’equip: Genís Blanch Passols, Jan Ayala Ruiz, Marc López Àlvarez, Quim Fernàndez Garcia, Eudald Flaqué Muela, David Alumà Barceló, Marc Montull Rodríguez, Jan Latorre Fernàndez, Marc Rodríguez Estepa, Ferran Garcia Cases, Amine El Harrak Samedi, Arnau Fernàndez Garcia, Iraitz Salichs Passols i Martí Vera Ortega. L’entrenador és Jordi Garcia.