Una nit d’havaneres i Judit Neddermann tancaran el cicle de Villa Bugatti

Més de 1.300 persones han gaudit ja dels diferents concerts gastronòmics, fet que ha superat la previsió dels organitzadors

Bugatti

La finca de Villa Bugatti a Cabrera de Mar encara la recta final del seu cicle de concerts oferint dues darreres nits on l’experiència musical i la gastronòmica es fusionaran de nou per acostar als assistents en dos estils musicals ben diferents: les havaneres i la cançó d’autor.

D'aquesta manera, la nit del divendres 28 d’agost serà nit d’havaneres amb concert del grup Port Bo, un dels grups degans de les havaneres i fundadors de la clàssica cantada de Calella de Palafrugell. Port Bo interpretarà un repertori tradicional de les havaneres més populars interpretades amb el carisma i l’emotivitat que els caracteritza, i tot anirà acompanyat d’un sopar mariner i rom cremat.

Finalment, el diumenge 30 d’agost tancarà el cicle la cantant i compositora Judit Neddermann que, després de triomfar arreu del país, tornarà al seu Maresme natal per oferir un repertori de forta personalitat. El menú que podran degustar els comensals inclourà plats com les “Ostres al Chabalís que fan plorar per dins”, inspirades en la cançó “Nelita”, o uns “Musclos de poble pescador a l’escabetx” inspirats en la peça “Vinc d’un poble” del seu disc “Nua”. De manera excepcional, en aquesta darrera nit s’ofereixen entrades per al concert separadament del sopar.

A la pàgina web nits.villabugatti.com es pot consultar la informació completa del repertori i els menús degustació i realitzar la compra d’entrades

Els propietaris de la finca Villa Bugatti de Cabrera de Mar es van proposar a principis de juliol contribuir a rellançar l’activitat cultural i gastronòmica del Maresme i ja es pot dir que han superat totes les expectatives: més de 1.300 persones han participat fins ara en les cinc nits programades. En total han estat dos concerts de Blaumut, un recital de Manu Guix, un concert del pianista Daniel Ligorio i l’espectacle de l’humorista Pep Plaza amb la Big Band Jazz Maresme, sempre acompanyats amb menús gastronòmics inspirats en el repertori musical de la nit. Tots els esdeveniments s’han fet a l’aire lliure i respectant estrictament els protocols sociosanitaris.